❈ HOITOHUONE ❈ AURINKOAAMU ❈ KOULUTUSTILA  

Aurinkoisesti tervetuloa Minna Sahlberg


Certified Quantum-Touch® Level 1 Instructor
Certified Quantum-Touch® Practitioner
Quantum-Touch International Finnish Liaison

Intuitive Healer
Reiki Practitioner
Access Consciousness Bars & Body Process Practitioner


HOITOHUONE AURINKOAAMU
HOITOTILA & KOULUTUSTILA

Aurinkolahden puistotie 8 A 

1. kerros, työtila 1

00990 Helsinki


040 729 4523

hoitohuone.aurinkoaamu@gmail.com

Saapuminen Hoitohuone Aurinkoaamuun

Hoitohuone Aurinkoaamu toimii omassa, erillisessä, kauniissa ja viihtyisässä liikehuoneistossaan, ja tämä tila on pyhitetty yksinomaan Hoitohuone Aurinkoaamun hoitoja ja koulutuksia varten. Noudan sinut alaovelta, 8 A -rapun edestä, koska liikehuoneistoon ei ole ovipuhelinta. 

Vuosaaren metroasemalta matkaa kävellen 500 m. Nouse metroasemalta Columbus-kauppakeskukselle. Suuntaa etelään merta päin. Ohitat Cirrus-tornitalon sen vasemmalta puolelta ja kävelet suoraan eteenpäin merta kohti, kunnes olet hoitohuoneen kohdalla, kulkusunnassasi tällöin vasemmalla puolella, puolessavälissä Aurinkolahden puistotietä, Auringonpilkku-koulua vastapäätä. Bussi 90:n pysäkit hoitohuoneen kohdalla. Bussipysäkin nimi: Ivan Falinin kuja (Aurinkolahden puistotien puolessa välissä). Myös muita bussilinjoja lähellä.Parkkipaikkoja löytyy hyvin joka päivä Aurinkolahden puistotien varrelta. Ma-pe 4-tunnin parkkikiekkopaikkoja, viikonloppuisin vapaa pysäköinti.

Hoitohuone on viihtyisä, rauhallinen ja hiljainen hoitoja ja koulutuksia varten ja mahdollisimman vapaa kaikista mahdollisista ärsykkeistä jolloin meillä kaikilla on mahdollisimman hyvä olla. Suora ja tasainen pääsy. Hoitohuoneelle voi tulla Aurinkolahden puistotien puolelta, jolloin tilavalla hissillä (tai portailla) nousu 1. kerrokseen. Hoitohuoneelle voi tulla myös takapihan kautta, jolloin hissiä ei tarvita, koska hoitohuone on takapihan tasolla. 

HOITOTILA & KOULUTUSTILA

Hoitohuone Aurinkoaamu
 
Minna Sahlberg
 

 
 
Aurinkolahden puistotie 8 A
00990 Helsinki - Aurinkolahti

hoitohuoneaurinkoaamu.fi
fb aurinkoaamu 
 

Copyright 2024
- Minna Sahlberg -
- Hoitohuone Aurinkoaamu - Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!