❈ HOITOHUONE ❈ AURINKOAAMU ❈ KOULUTUSTILA  

Aurinkoisesti tervetuloa

VARAUKSET ILMOITTAUTUMISET TIEDUSTELUT


Minna Sahlberg

energiahoito & koulutus 


Hoitohuone Aurinkoaamu

HOITOTILA & KOULUTUSTILA

Aurinkolahden puistotie 8 A T1

1. kerros

00990 Helsinki


040 729 4523

hoitohuone.aurinkoaamu@gmail.com

Yhteydenottolomake

Saapuminen Hoitohuone Aurinkoaamuun

Hoitohuone Aurinkoaamu toimii omassa, erillisessä, kauniissa ja viihtyisässä liikehuoneistossaan, ja tämä tila on Hoitohuone Aurinkoaamun hoitoja ja koulutuksia varten.  

Noudan sinut alaovelta, 8 A -rapun edestä, koska liikehuoneistoon ei ole ovipuhelinta.

Vuosaaren metroasemalta matkaa kävellen 500 m. Nouse metroasemalta Columbus-kauppakeskukselle. Suuntaa etelään merta päin. Ohitat Cirrus-tornitalon sen vasemmalta puolelta ja kävelet suoraan eteenpäin merta kohti, kunnes olet hoitohuoneen kohdalla, kulkusunnassasi tällöin vasemmalla puolella, puolessavälissä Aurinkolahden puistotietä, Auringonpilkku-koulua vastapäätä. 

Bussi 90:n pysäkit hoitohuoneen kohdalla. Bussipysäkin nimi: Ivan Falinin kuja (Aurinkolahden puistotien puolessa välissä). Myös muita bussilinjoja lähellä.

Parkkipaikkoja löytyy hyvin joka päivä Aurinkolahden puistotien varrelta. Ma-pe 4-tunnin parkkikiekkopaikkoja, viikonloppuisin vapaa pysäköinti. 

Esteettömyys

Hoitohuone on viihtyisä, rauhallinen ja hiljainen hoitoja ja koulutuksia varten ja mahdollisimman vapaa kaikista mahdollisista ärsykkeistä jolloin meillä kaikilla on mahdollisimman hyvä olla.  

Suora ja tasainen pääsy. Hoitohuoneelle voi tulla Aurinkolahden puistotien puolelta, jolloin tilavalla hissillä (tai portailla) nousu 1. kerrokseen. Hoitohuoneelle voi tulla myös takapihan kautta, jolloin hissiä ei tarvita, koska hoitohuone on takapihan tasolla. Kadulla, talon vieressä ja takapihalla hyvin tilaa.

Tilava wc. Minikeittiö.