Energiahoidot

Lämpöisesti tervetuloa lempeisiin, rauhallisiin / hiljaisiin energiahoitoihin. Parantava energia / elämänvoimaenergia, välittyy kevyellä hoitavalla kosketuksella, ja hoitajana olen Sinulle turvallisesti läsnäolevana rentoutumisen ja paranemisen mahdollistajana / välikappaleena. 

Rauhallisessa kosketushoidossa kehosi ja mielesi rauhoittuu. Esiin nousevia ajatuksia ja tunteita voidaan halutessasi avata kuunnellen ja keskustellen. Kehon omalla paranemisjärjestelmällä on mahdollisuus aktivoitua. Hoito voi vaikuttaa kaikilla tasoilla, fyysisestä henkiseen tasoon asti.

Lämpöisesti tervetuloa energiahoitoon juuri sellaisena kuin olet, ja juuri siinä elämäntilanteessasi jossa olet. 


Voimme myös yhdessä pohtia, mikä Sinulle sopisi parhaiten tähän hetkeen. 

Hoidot / tapaamiset ajanvarauksella. 

hoitohuone.aurinkoaamu@gmail.com tai lähetä viesti yhteydenottolomakkeella tai soita / jätä viesti. 

Quantum-Touch®

Suomeksi Kvanttikosketus


  • Lähi- ja kaukohoidot

Quantum-Touch® perustuu värähtelytaajuuden nostoon hoidettavassa kohdassa, jolloin kehon omalla paranemisjärjestelmällä on mahdollisuus aktivoitua.

Lähihoito tapahtuu istuen / seisten / hoitopöydällä, kevyellä hoitavalla kosketuksella. Kaukohoito on myös mahdollinen. 

Toisinaan jo yksi hoitokerta riittää, ja toisinaan keho tarvitsee useamman hoitokerran parantaessaan vaivaa, joka on esim. muodostunut pitkän ajan kuluessa ja tarvitsee aikaa sopeutuakseen muutokseen.

Quantum-Touch® on tehokas ja monipuolinen energiahoito, jonka vaikutuksen voit kokea jopa ensimmäisellä hoitokerralla. Hoidon aikana tuntemasi tuntemukset ovat yksilöllisiä ja hoidossa edetään kehosi antamien viestien mukaisesti.  

Auttaa mm: fyysiset kivut, kehon ja luuston virheasennot mm. skolioosi, tunnelukkojen avautuminen, nivelvaivat, tulehdukset, stressi ja väsymys jne. 

Energiahoito yleisesti tasapainoittaa ja rentouttaa, energisoi, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, rauhoittaa kehoa ja mieltä jne. 

Hoito menee solutasolle asti, pieninpään osaan asti. Hoito tapahtuu kvanttikentässä, ja paranemista voi tapahtua kaikilla tasoilla (fyysinen, tunne, ajatus, henkinen).  

Hoitaja ylläpitää korkeaa värähtelytaajuutta. Malli korkeammasta värähtelytaajuudesta siirtyy hoidettavaan kohtaan (resonanssi). Hoidettavan kehon luonnollinen kyky parantaa itsensä käynnistyy. Hoidettava vastaanottaa energian, joka parantaa sen mikä sillä hetkellä on tarpeellista. 

Kaikki tämä tapahtuu suuremmalla viisaudella, kuin mitä me ihmiset voimme ymmärtää. 

Lue lisää hoidosta ja koulutuksesta Suomen Quantum-Touch® Level 1-kouluttajien ylläpitämiltä sivulta: 

www.kvanttikosketus.fi

fb Kvanttikosketus

www.facebook.com/kvanttikosketus/

Lue lisää Quantum-Touch® Inc:n sivuilta:

www.quantumtouch.com

fb Quantum-Touch

www.facebook.com/quantumtouch/

Access Bars®

Access Consciousness®


  • Lähihoito

Pään alueella on 32 pistettä, jotka vastaavat kaikkia elämän osa-alueita. Pisteitä kosketaan kevyesti ja kehosi päättää mistä olet valmis vapautumaan sillä hetkellä. 

Voit vapautua sekä fyysisellä että henkisellä tasolla esim. toistuvista ajatuksista, tunteista ja emootioista, tukahdutetuista tunteista, rajoittavista uskomuksista, rajoitteista, ideoista, pohdinnoista. 

Voit vaivatta ja helposti vapauttaa mitä tahansa, mikä ei salli sinun vastaanottaa - Elämä. 

Voit muuttaa monia asioita elämässäsi ja kehoissasi esim. liittyen seuraaviin asioihin: uni, terveys, särky, kipu, jäykkyys, paino, raha, ihmissuhteet, luovuus, ilo, suru, seksuaalisuus, ahdistus, stressi, väsymys, masennus, paniikki, adhd jne. 

Kehossasi voi tuntua hoidon jälkeen kuin olisit vastaanottanut rentouttavan hieronnan tai päässäsi voi tuntua kuin siellä olisi lisää tilaa. Olo tuntuu kevyemmältä.  Reiki

Mikao Usui:n Reiki

  • Lähi- ja kaukohoidot

Reikiä on käytetty jo tuhansia vuosia. Välillä tämä taito oli pitkään unohduksissa, kunnes japanilainen Mikao Usui löysi sen uudellen, ja alkoi opettaa sitä edelleen. Reiki tuli länsimaihin vuoden 1938 jälkeen. Reiki on levinnyt lähes kaikkialle maailmaan. 

Reiki on henkisen tietoisuuden ohjaamaa elämänvoimaenergiaa. 

Usui-Reiki -menetelmää käytetään omassa henkisessä kehityksessä sekä itsensä ja muiden ihmisten sairauksien ja vaivojen parantamisessa ja lievittämisessä. 

Usui-Reiki on luonnollinen ja turvallinen parantamismenetelmä. 

Hoidettava saa energiaa hoitajan käsien kautta. Energia ei ole peräisin hoitajasta vaan kulkee hänen kauttaan. 

Huomioithan energiahoitoihin liittyen

Vaikka energiahoidot ovatkin usein erittäin tehokkaita erilaisten fyysisten ja psyykkisten oireiden lieventäjinä, ne eivät kuitenkaan korvaa perinteistä lääkärin määräämää hoitoa. Parhaiten täydentävät hoitomuodot, joihin energiahoidotkin kuuluvat, toimivatkin juuri lääketieteellisen hoidon tukena. Koska energiahoidot saattavat nopeuttaa oleellisesti paranemistasi, on entistäkin tärkeämpää, että olet yhteydessä lääkäriisi koskien mahdollista sairauttasi. 

CAM - Complementary and Alternative Medicine

CAM-hoidot / Täydentävät ja vaihtoehtoiset hoitomuodot

CAM-hoidot tarkoittavat täydentäviä ja vaihtoehtoisia hoitomuotoja, joihin energiahoidot myös lukeutuu. Energiahoidoissa hoitaja välittää parantavaa energiaa. CAM-hoitoja nimitetään myös luontaishoidoiksi. CAM-hoitoja vastustavat ja pelkäävät tahot saattavan käyttää toisia nimityksiä. CAM-hoitoja on lukematon määrä. 

Kaikissa länsimaissa suhtautuminen CAM-hoitoihin ei ole yhtä jyrkkää. Suomessa on jo useita vuosia yritetty saada aikaiseksi lakia liittyen CAM-hoitoihin. Monissa Euroopan maissa asenteet ovat paljon myönteisemmät ja virallisen lääketieteen edustajat tekevät yhteistyötä CAM-hoitajien kanssa. Samaa yhteistyötä tosin on myös Suomessa. CAM-hoidoissa painotetaan kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä kehon että mielen terveyttä. 

Luonnollisesti vakavasti sairaiden ja lääkitystä käyttävien pitää noudattaa lääkärin antamia ohjeita.

Esimerkiksi Yhdysvalloissa Quantum-Touch® on osasuoritus virallisen sairaanhoitajan, kehoterapeutin ja hierojan jatkotutkinnoissa.