Quantum-Touch energiahoidot 

Quantum-Touch® energiahoidotLisäksi energiahoidot: 

- Access Consciousness® Bars- ja Body Process

- Reiki

- Intuitiivinen energiahoito


Lämpöisesti tervetuloa energiahoitoon juuri sellaisena kuin olet ja juuri siinä elämäntilanteessasi ja olemassaolontilassasi jossa olet. 

Hoitohuone Aurinkoaamun energiahoidot perustuvat kehollisuuteen ja kehon äärettömään viisauteen ja sen luontaiseen kykyyn parantaa itse itsensä. Mukana on aina kehotietoisuus ja maadoittuminen.

Rauhallisessa ja lempeässä kosketushoidossa kehosi ja mielesi rauhoittuu, jolloin todellinen paraneminen, tasapainoittuminen ja eheytyminen voi tapahtua. Kehon omalla täysin luontaisella paranemisjärjestelmällä on mahdollisuus aktivoitua. Kuuntelemme sisäisen parantajan viestejä. Resonanssi, parantava energia, elämänvoimaenergia, välittyy kevyellä hoitavalla kosketuksella, ja hoitajana olen Sinulle turvallisesti läsnäolevana rentoutumisen ja paranemisen mahdollistajana, välikappaleena, auttajana ja alkuunsaattajana. Hoito on kokonaisvaltaista ja voi vaikuttaa kaikilla tasoilla, fyysisestä henkiseen tasoon asti. Hoitoa voidaan myös hyvin kohdentaa ja antaa auran/energiakentän kautta.  Esiin nousevia ajatuksia, tunteita ja oivalluksia voidaan halutessasi avata kuunnellen ja keskustellen.

Hoidot / tapaamiset ajanvarauksella. Voimme myös yhdessä pohtia, mikä Sinulle sopisi parhaiten tähän hetkeen. 

Toisinaan otan vastaan vain vakiasiakkaitani ja uusia vaihtelevien mahdollisuuksien mukaan.

Voit myös vastaanottaa energiahoidon kotonasi ja missä vain sinulle sopivassa paikassa, sinulle sopivaan, ennalta sovittuun aikaan. Quantum-Touch- ja Reiki -energiahoidot saatavana myös kaukohoitoina.

Kuva: QT Inc / hh Aurinkoaamu

Quantum-Touch®

Suomeksi Kvanttikosketus


  • Lähi- ja kaukohoidot

Quantum-Touch® energiahoito auttaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi. Keholla on hämmästyttävä kyky parantaa itsensä. Quantum-Touch® auttaa maksimoimaan kehon oman korjauskyvyn. Quantum-Touch® hoitaa sairauden juurisyytä, ei vain oireita. Quantum-Touch® hoidossa luodaan tila, jossa todellinen paraneminen voi tapahtua. Body Intelligence eli kehon viisaus tarkoittaa sitä, että keho itse tietää miten epäharmonia saadaan takaisin harmoniaan, kun edellytykset paranemiselle luodaan.

Quantum-Touch® perustuu värähtelytaajuuden nostoon hoidettavassa kohdassa, jolloin kehon omalla paranemisjärjestelmällä on mahdollisuus aktivoitua.

Lähihoito tapahtuu istuen, seisten tai hoitopöydällä, tilanteen mukaisesti, kevyellä hoitavalla kosketuksella tai energiakentän kautta. 

Kaukohoito on myös mahdollinen. Energia välittyy heti, ajasta ja paikasta riippumatta.

Toisinaan jo yksi hoitokerta riittää, ja toisinaan keho tarvitsee useamman hoitokerran parantaessaan vaivaa, joka on esim. muodostunut pitkän ajan kuluessa ja tarvitsee aikaa sopeutuakseen muutokseen.

Quantum-Touch® on tehokas ja monipuolinen energiahoito, Hoidon aikana tuntemasi tuntemukset ovat yksilöllisiä ja hoidossa edetään kehosi antamien viestien (sisäinen parantaja) mukaisesti.  

Energiahoito yleisesti tasapainoittaa ja rentouttaa, energisoi, vilkastuttaa aineenvaihduntaa, rauhoittaa kehoa ja mieltä jne. 

Hoito menee solutasolle asti, pieninpään osaan asti, subatominen taso. Hoito tapahtuu kvanttikentässä, ja paranemista voi tapahtua kaikilla tasoilla (fyysinen, tunne, ajatus, henkinen).  

Hoitaja ylläpitää korkeaa värähtelytaajuutta. Malli korkeammasta värähtelytaajuudesta siirtyy hoidettavaan kohtaan (resonanssi ja mukautuminen). Hoidettavan kehon luonnollinen kyky parantaa itsensä käynnistyy. Hoidettava vastaanottaa energian, joka parantaa sen mikä sillä hetkellä on tarpeellista. Keholla on täysi, vapaa mahdollisuus ylläpitää ja kokea harmoniaa tai epätasapainoa, mikä sillä hetkellä on tarpeellista tai tarkoituksenomaista ihmiskokemuksen ja henkisen kehityksen kannalta. 

Kaikki tämä tapahtuu suuremmalla viisaudella, kuin mitä me ihmiset voimme maantasolla ymmärtää. 

Quantum-Touch herättää hoidettavan kehon sisäisen parantajan, joka on avainasemassa hoidossa. 

Quantum-Touch® on luonnollinen ja turvallinen menetelmä. Kehotietoisuus ja maadoittuminen ovat avainasemassa. Hoito on hyvin kohdennettavissa ja tehokasta fyysisen tason hoidossa. Quantum-Touch® on erityisen hyvä fyysisien vaivojen hoitoon, mutta sitä voidaan käyttää lähes kaikkeen. Hoito vaikuttaa kokonaisvaltaisessti, joten hoito menee kaikille tasoille. Quantum-Touch energiahoidolla on voitu auttaa esim:  fyysiset kivut, kehon ja luuston virheasennot mm. skolioosi, tunnelukkojen avautuminen, nivelvaivat, tulehdukset, stressi ja väsymys jne.

Quantum-Touch on laaja kokonaisuus, sisältäen Level 1 ja useita Level 2 tason lähestymistapoja. Ainutlaatuisen Quantum-Touch® :sta tekee se, että ns. "kiinteänä pidetyt rakenteet", kuten luut jne, spontaanisti liukuvat paikoilleen tai lähemmäksi hoidettavan kehon omaa terveyttä ja hyvinvointia tukevaa linjausta juuri sillä hetkellä. Keho lähtee pikkuhiljaa linjautumaan sille täysin ainutlaatuiseen, persoonalliseen hyvään asenttoon päin, joka ei ole välttämättä täysin symmetrinen ja oppikirjamainen, vain juuri tuolle persoonalliselle keholle luonnollinen asento juuri tuossa elämän hetkessä. Kehon tukirakenteen epätasapaino on hyvin yleistä, ja hoito helposti vaikuttaa siihen tasapainoittavasti. Hoitaja vain ylläpitää paranemisen mahdollistavaa energiakenttää/resonanssia yllä ja hoidettavan keho, kehon viisaus, luonnollinen paranemisjärjestelmä päättää, mikä on tarkoituksenmukaista juuri sillä hetkellä eli mihin energia halutaan käyttää.

Hoitaja antaa vain mallin korkeammasta värähtelytaajuudesta, jolloin hoidettavan oman kehon paranemisjärjestelmä voi käynnistyä ja toimia epäharmonian harmoniaan saattamiseksi. 

Quantum-Touch on syntynyt USA:ssa 80-90-luvulla, ja se on lähtenyt leviämään maailmanlaajuisesti erityisesti vuoden 1995 jälkeen. Perustaja: Richard Gordon. Alkusysäys Quantum-Touch:iin syntyi vuonna 1978. Quantum-Touch on maailmanlaajuinen virallinen koulutusjärjestelmä. Hoidot ja koulutukset ympäri maapallon yli 50 maassa. Rekisteröity tuotemerkki ympäri maapallon. Quantum-Touch listaa sivuillaan viralliset hoitajat ja kouluttajat maailmanlaajuisesti.


LISÄÄ TIETOA HOIDOSTA JA KOULUTUKSESTA:


QUANTUM-TOUCH HOIDOT JA KOULUTUKSET SUOMESSA / 

 KVANTTIKOSKETUS YHTEISÖN SIVUT:

QUANTUM-TOUCH INC SIVUT:


Access Consciousness® Bars- ja Body Process -hoito


Access Bars / Bars-hoito

  • Lähihoito

Pään alueella on 32 pistettä, jotka vastaavat kaikkia elämän osa-alueita. Pisteitä kosketaan kevyesti ja kehosi päättää mistä olet valmis vapautumaan sillä hetkellä. 

Voit vapautua sekä fyysisellä että henkisellä tasolla esim. toistuvista ajatuksista, tunteista ja emootioista, tukahdutetuista tunteista, rajoittavista uskomuksista, rajoitteista, ideoista, pohdinnoista. 

Voit vaivatta ja helposti vapauttaa mitä tahansa, mikä ei salli sinun vastaanottaa - Elämä. 

Kehossasi voi tuntua hoidon jälkeen kuin olisit vastaanottanut rentouttavan hieronnan tai päässäsi voi tuntua kuin siellä olisi lisää tilaa. Olo tuntuu kevyemmältä.  

Hoito tapahtuu yleensä hoitopöydällä rauhassa selällään leväten. Kokonaiseen hoitoon on hyvä varata aikaa tunti tai tarvittaessa hieman enemmän. 

Hoito perustuu kehon ja kaikkeuden viisauteen. 


Access Body Process / Kehoprosessi-hoito

  • Lähihoito


Tunnin tai reilun tunnin kestävä kehoprosessihoito vastaanotetaan lähihoitona hoitopöydällä kyljellään ja/tai selällään rauhassa leväten vastaanottavassa tilassa. Hoidossa on kevyt ja rauhallinen kosketus keskellä selkää, selkärangan alueella. Hoito perustuu kehon ja kaikkeuden viisauteen ja tietoisuuteen. 

Hoitohuone Aurinkoaamussa tarjoan niitä kehoprosesseja, jotka olen saanut  Kehoprosessi-koulutuksissa, joihin olen osallistunut. 
Access Consciousness kehoprosesseja on olemassa satoja erilaisia. LISÄÄ TIETOA:

Practitioner yhteystietoni löytyvät myös täältä Access Consciousnessin sivultaTässä linkki AC Finland fb-sivulle:


Reiki

Mikao Usui:n Reiki

  • lähihoito
  • Reiki yhdistyy tarvittaessa Quantum-Touch/Intuitiiviseen lähihoitoon

Reikiä on käytetty jo tuhansia vuosia. Välillä tämä taito oli pitkään unohduksissa, kunnes japanilainen Mikao Usui löysi sen uudellen, ja alkoi opettaa sitä edelleen. Reiki tuli länsimaihin vuoden 1938 jälkeen. Reiki on levinnyt lähes kaikkialle maailmaan. 

Reiki on henkisen tietoisuuden ohjaamaa elämänvoimaenergiaa. 

Usui-Reiki -menetelmää käytetään omassa henkisessä kehityksessä sekä itsensä ja muiden ihmisten sairauksien ja vaivojen parantamisessa ja lievittämisessä. 

Reiki on oivallinen tunnekehon tasapainoittamiseen. Hoito vaikuttaa kaikilla tasoilla fyysisestä henkiseen tasoon. 

Usui-Reiki on luonnollinen ja turvallinen parantamismenetelmä. 

Hoidettava saa energiaa hoitajan käsien kautta. Energia ei ole peräisin hoitajasta vaan kulkee hänen kauttaan. 

Reiki on ikivanha ja siitä löytyy paljon lisätietoa esim Reiki yhdistyksestä.Intuitiivinen moniuloitteinen energiahoito

Luonnollinen kokonaisvaltainen syvällinen hoito. 

Energiahoidoissani on pohjalla aina kokonaisvaltainen Quantum-Touch, jossa kaikki fyysisyyden ja henkisyyden välillä avautuu. 

Täydentävät ja vaihtoehtoiset hoitomuodot 

CAM-hoidot, Complementary and Alternative Medicine


Energiahoidot ovat CAM-hoitoja, luonnollisia luontaishoitoja. 

Energiahoidoissa hoitaja välittää eheyttävää, parantavaa energiaa ja värähtelytaajuutta sekä tietoisuutta.

Vaikka energiahoidot ovatkin usein erittäin tehokkaita erilaisten fyysisten ja psyykkisten oireiden lieventäjinä, ne eivät kuitenkaan korvaa perinteistä lääkärin määräämää hoitoa. Parhaiten täydentävät ja vaihtoehtoiset hoitomuodot, joihin energiahoidotkin kuuluvat, toimivatkin juuri lääketieteellisen hoidon tukena ja rinnalla. Koska energiahoidot saattavat nopeuttaa oleellisesti paranemistasi, on entistäkin tärkeämpää, että olet yhteydessä lääkäriisi koskien mahdollista sairauttasi. Luonnollisesti vakavasti sairaiden ja säännöllistä tai vahvaa lääkitystä käyttävien tulee noudattaa lääkärin antamia ohjeita ja huomioida sairauden akuuttivaihe. 

CAM-hoitoja on lukematon määrä ja hoidoissa painotetaan kokonaisvaltaista hyvinvointia, kehon ja mielen sekä ihmisen holistisen kokonaisuuden terveyttä.

Perinteinen länsimainen lääketiede ja energialääketiede lähestyvät ja täydentävät toisiaan. Rajatonta yhteistyötä on tehty kautta aikojen. Esimerkiksi Yhdysvalloissa, Quantum-Touch:n synnyinmaassa, Quantum-Touch on osasuoritus virallisen sairaanhoitajan, kehoterapeutin ja hierojan jatkotutkinnoissa. 


Lisätietoa:

Hyvinvointia rakkaudella ry (ent. Energiahoitajien tuki ry)

Luontaishoitoalan Foorumi ry

HOITOTILA & KOULUTUSTILA

Hoitohuone Aurinkoaamu
 
Minna Sahlberg
 

 
 
Aurinkolahden puistotie 8 A
00990 Helsinki - Aurinkolahti

hoitohuoneaurinkoaamu.fi
fb aurinkoaamu 
 

Copyright 2024
- Minna Sahlberg -
- Hoitohuone Aurinkoaamu - Luotu Webnodella
Luo kotisivut ilmaiseksi!